Бр. на ноќите поминати во Havana помеѓу

и
American Airlines
John F Kennedy
16:29
18/06/2021
John F Kennedy
заминување
со преседнување
Jose Marti
08:00
19/06/2021
Jose Marti
American Airlines
Jose Marti
12:55
22/06/2021
Jose Marti
враќање
со преседнување
John F Kennedy
19:00
22/06/2021
John F Kennedy
EUR20859EUR
Детали
1 Возрасен