Бр. на ноќите поминати во Skopje помеѓу

и
Austrian Airlines
John F Kennedy
21:35
11/04/2023
John F Kennedy
заминување
со преседнување
Skopje
00:15
13/04/2023
Skopje
Austrian Airlines
Skopje
04:25
19/09/2023
Skopje
враќање
со преседнување
John F Kennedy
13:55
19/09/2023
John F Kennedy
EUR89800EUR
Детали
1 Возрасен
N0
John F Kennedy
01:00
12/07/2023
John F Kennedy
заминување
со преседнување
Skopje
00:40
13/07/2023
Skopje
Lufthansa
Skopje
06:40
19/08/2023
Skopje
враќање
со преседнување
John F Kennedy
20:05
19/08/2023
John F Kennedy
EUR112700EUR
Детали
1 Возрасен
LOT Polish Airlines
John F Kennedy
22:20
13/07/2023
John F Kennedy
заминување
со преседнување
Skopje
16:45
14/07/2023
Skopje
Lufthansa
Skopje
06:40
19/08/2023
Skopje
враќање
со преседнување
John F Kennedy
20:05
19/08/2023
John F Kennedy
EUR126300EUR
Детали
1 Возрасен
Air Serbia
John F Kennedy
19:30
14/07/2023
John F Kennedy
заминување
со преседнување
Skopje
14:35
15/07/2023
Skopje
Air Serbia
Skopje
04:10
17/08/2023
Skopje
враќање
со преседнување
John F Kennedy
17:15
17/08/2023
John F Kennedy
EUR115100EUR
Детали
1 Возрасен
N0
John F Kennedy
23:55
15/07/2023
John F Kennedy
заминување
со преседнување
Skopje
00:05
17/07/2023
Skopje
Lufthansa
Skopje
06:40
19/08/2023
Skopje
враќање
со преседнување
John F Kennedy
20:05
19/08/2023
John F Kennedy
EUR102800EUR
Детали
1 Возрасен
N0
John F Kennedy
23:55
15/07/2023
John F Kennedy
заминување
со преседнување
Skopje
00:05
17/07/2023
Skopje
United Airlines
Skopje
04:25
20/08/2023
Skopje
враќање
со преседнување
John F Kennedy
13:55
20/08/2023
John F Kennedy
EUR113300EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
New York, Newark Liberty
00:10
16/07/2023
New York, Newark Liberty
заминување
со преседнување
Skopje
19:25
16/07/2023
Skopje
Turkish Airlines
Skopje
08:40
20/08/2023
Skopje
враќање
со преседнување
New York, Newark Liberty
22:40
20/08/2023
New York, Newark Liberty
EUR137900EUR
Детали
1 Возрасен
Air Serbia
John F Kennedy
19:30
16/07/2023
John F Kennedy
заминување
со преседнување
Skopje
14:35
17/07/2023
Skopje
Air Serbia
Skopje
04:10
23/08/2023
Skopje
враќање
со преседнување
John F Kennedy
11:50
23/08/2023
John F Kennedy
EUR119900EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
New York, Newark Liberty
00:10
20/07/2023
New York, Newark Liberty
заминување
со преседнување
Skopje
19:25
20/07/2023
Skopje
Turkish Airlines
Skopje
08:40
24/08/2023
Skopje
враќање
со преседнување
New York, Newark Liberty
22:40
24/08/2023
New York, Newark Liberty
EUR128700EUR
Детали
1 Возрасен