Бр. на ноќите поминати во Gdansk помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
пребарување
29
пребарување
30
пребарување
Ryanair
Nis
14:05
16/10/2022
Nis
заминување
со преседнување
Rebiechowo
10:05
17/10/2022
Rebiechowo
Ryanair
Rebiechowo
23:15
21/10/2022
Rebiechowo
враќање
со преседнување
Nis
13:40
23/10/2022
Nis
EUR6700EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Nis
14:05
16/10/2022
Nis
заминување
со преседнување
Rebiechowo
10:05
17/10/2022
Rebiechowo
Ryanair
Rebiechowo
21:05
22/10/2022
Rebiechowo
враќање
со преседнување
Nis
13:40
23/10/2022
Nis
EUR5300EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Nis
14:05
16/10/2022
Nis
заминување
со преседнување
Rebiechowo
17:50
17/10/2022
Rebiechowo
Wizz Air
Rebiechowo
10:00
23/10/2022
Rebiechowo
враќање
со преседнување
Nis
12:15
24/10/2022
Nis
EUR12000EUR
Детали
1 Возрасен