Бр. на ноќите поминати во Heraklion помеѓу

и
Charles De Gaulle
21:35
04/06/2021
Charles De Gaulle
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
20:40
05/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
11:20
11/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Charles De Gaulle
20:55
11/06/2021
Charles De Gaulle
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Orly
12:35
05/06/2021
Orly
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
17:05
05/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
07:15
12/06/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Orly
09:50
12/06/2021
Orly
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен