Бр. на ноќите поминати во Skopje помеѓу

и
Ryanair
Beauvais Tille
08:50
03/07/2022
Beauvais Tille
заминување
со преседнување
Skopje
17:50
04/07/2022
Skopje
Wizz Air
Skopje
11:35
31/07/2022
Skopje
враќање
со преседнување
Beauvais Tille
14:30
31/07/2022
Beauvais Tille
EUR20300EUR
Детали
1 Возрасен
President Airlines
Orly
17:45
10/07/2022
Orly
заминување
со преседнување
Skopje
17:50
11/07/2022
Skopje
Wizz Air
Skopje
14:10
31/07/2022
Skopje
враќање
со преседнување
Orly
21:15
31/07/2022
Orly
EUR29400EUR
Детали
1 Возрасен
Croatia Airlines
Charles De Gaulle
12:05
15/07/2022
Charles De Gaulle
заминување
со преседнување
Skopje
23:30
16/07/2022
Skopje
Croatia Airlines
Skopje
15:55
15/08/2022
Skopje
враќање
со преседнување
Charles De Gaulle
11:05
16/08/2022
Charles De Gaulle
EUR37433EUR
Детали
1 Возрасен