Бр. на ноќите поминати во Paris помеѓу

и
Malta Air
Ciampino
06:40
01/05/2021
Ciampino
заминување
Директен лет
Beauvais Tille
08:50
01/05/2021
Beauvais Tille
Malta Air
Beauvais Tille
09:15
08/05/2021
Beauvais Tille
враќање
Директен лет
Ciampino
11:20
08/05/2021
Ciampino
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен