Бр. на ноќите поминати во Barcelona помеѓу

и
Iberia Airlines
Luiz Munoz Marin
20:15
23/05/2023
Luiz Munoz Marin
заминување
со преседнување
International
16:35
24/05/2023
International
Iberia Airlines
International
10:35
31/05/2023
International
враќање
со преседнување
Luiz Munoz Marin
18:40
31/05/2023
Luiz Munoz Marin
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
JetBlue Airways
Luiz Munoz Marin
05:01
16/07/2023
Luiz Munoz Marin
заминување
со преседнување
International
11:45
17/07/2023
International
Vueling
International
17:20
20/07/2023
International
враќање
со преседнување
Luiz Munoz Marin
10:22
21/07/2023
Luiz Munoz Marin
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Avianca - Aerovías Nacionales de Colombia, S.A.
Luiz Munoz Marin
18:15
21/07/2023
Luiz Munoz Marin
заминување
со преседнување
International
09:10
23/07/2023
International
TAP Portugal
International
11:25
28/07/2023
International
враќање
со преседнување
Luiz Munoz Marin
03:44
29/07/2023
Luiz Munoz Marin
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен