Бр. на ноќите поминати во New York помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
пребарување
29
пребарување
30
пребарување
Luiz Munoz Marin
07:20
10/11/2022
Luiz Munoz Marin
заминување
Директен лет
New York, Newark Liberty
10:39
10/11/2022
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
08:17
13/11/2022
New York, Newark Liberty
враќање
Директен лет
Luiz Munoz Marin
13:11
13/11/2022
Luiz Munoz Marin
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
JetBlue Airways
Luiz Munoz Marin
08:00
15/12/2022
Luiz Munoz Marin
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
11:13
15/12/2022
New York, Newark Liberty
United Airlines
New York, Newark Liberty
15:29
18/12/2022
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Luiz Munoz Marin
02:57
19/12/2022
Luiz Munoz Marin
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
United Airlines
Luiz Munoz Marin
15:10
16/12/2022
Luiz Munoz Marin
заминување
Директен лет
New York, Newark Liberty
18:21
16/12/2022
New York, Newark Liberty
Spirit Airlines
New York, Newark Liberty
21:15
22/12/2022
New York, Newark Liberty
враќање
Директен лет
Luiz Munoz Marin
02:15
23/12/2022
Luiz Munoz Marin
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен