Бр. на ноќите поминати во Alexandria помеѓу

и
Pegasus Airlines
Skopje
11:35
12/07/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Borg El Arab
11:05
13/07/2021
Borg El Arab
Turkish Airlines
Borg El Arab
02:40
19/07/2021
Borg El Arab
враќање
со преседнување
Skopje
19:50
19/07/2021
Skopje
EUR89500EUR
Детали
1 Возрасен
Abelag Aviation
Skopje
18:30
20/07/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Borg El Arab
21:05
21/07/2021
Borg El Arab
Turkish Airlines
Borg El Arab
02:40
20/08/2021
Borg El Arab
враќање
со преседнување
Skopje
19:50
20/08/2021
Skopje
EUR58500EUR
Детали
1 Возрасен