Бр. на ноќите поминати во Aqaba помеѓу

и
Turkish Airlines
Skopje
20:30
11/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Aqaba
00:50
13/07/2022
Aqaba
Turkish Airlines
Aqaba
01:40
18/07/2022
Aqaba
враќање
со преседнување
Skopje
01:35
19/07/2022
Skopje
EUR78750EUR
Детали
1 Возрасен