Бр. на ноќите поминати во Athens помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
пребарување
30
пребарување
31
пребарување
Skopje
11:45
10/04/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
19:10
10/04/2023
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
10:00
17/04/2023
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Skopje
00:25
18/04/2023
Skopje
EUR29800EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Skopje
20:05
27/04/2023
Skopje
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
22:30
27/04/2023
Eleftherios Venizelos
Aegean Airlines
Eleftherios Venizelos
19:05
02/05/2023
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Skopje
19:35
02/05/2023
Skopje
EUR19500EUR
Детали
1 Возрасен
Air Serbia
Skopje
04:05
28/04/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
14:55
28/04/2023
Eleftherios Venizelos
Air Serbia
Eleftherios Venizelos
16:20
01/05/2023
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Skopje
01:35
02/05/2023
Skopje
EUR28900EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
11:00
10/05/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
18:55
10/05/2023
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
21:20
13/05/2023
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Skopje
00:05
15/05/2023
Skopje
EUR17150EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
04:05
12/05/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
14:55
12/05/2023
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
13:10
15/05/2023
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Skopje
19:55
16/05/2023
Skopje
EUR20100EUR
Детали
1 Возрасен
Air Serbia
Skopje
15:05
02/06/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
03:15
03/06/2023
Eleftherios Venizelos
Air Serbia
Eleftherios Venizelos
04:35
04/06/2023
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Skopje
14:35
04/06/2023
Skopje
EUR22600EUR
Детали
1 Возрасен