Бр. на ноќите поминати во Bologna помеѓу

и
Abelag Aviation
Skopje
18:50
25/05/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Guglielmo Marconi
23:05
26/05/2022
Guglielmo Marconi
Ryanair
Guglielmo Marconi
14:05
28/05/2022
Guglielmo Marconi
враќање
со преседнување
Skopje
10:20
29/05/2022
Skopje
EUR15800EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
13:50
16/09/2022
Skopje
заминување
Директен лет
Guglielmo Marconi
15:35
16/09/2022
Guglielmo Marconi
Wizz Air
Guglielmo Marconi
16:10
23/09/2022
Guglielmo Marconi
враќање
Директен лет
Skopje
17:50
23/09/2022
Skopje
EUR6000EUR
Детали
1 Возрасен