Бр. на ноќите поминати во Budapest помеѓу

и
Skopje
13:50
04/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
13:50
05/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
07:30
13/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
08:55
13/07/2022
Skopje
EUR11700EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
09:30
06/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
10:50
06/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
13:00
07/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
01:45
08/07/2022
Skopje
EUR15000EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
09:30
06/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
10:50
06/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
19:35
11/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
12:10
13/07/2022
Skopje
EUR11700EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
19:40
07/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
07:20
10/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
10:10
10/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
11:35
10/07/2022
Skopje
EUR16150EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
16:00
07/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
17:20
07/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
12:45
11/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
17:50
11/07/2022
Skopje
EUR17933EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
12:30
07/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
08:20
08/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
07:30
12/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
12:10
13/07/2022
Skopje
EUR15000EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
12:30
07/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
08:20
08/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
07:30
13/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
08:55
13/07/2022
Skopje
EUR12850EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
14:10
10/07/2022
Skopje
заминување
Директен лет
Liszt Ferenc
15:30
10/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
07:30
13/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
Директен лет
Skopje
08:55
13/07/2022
Skopje
EUR9400EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
12:10
10/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
13:30
10/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
19:00
15/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
18:00
16/07/2022
Skopje
EUR16133EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
12:35
11/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
22:15
11/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
07:00
18/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
11:50
18/07/2022
Skopje
EUR18200EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:55
12/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
11:05
13/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
10:10
17/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
11:35
17/07/2022
Skopje
EUR15867EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
12:35
16/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
16:10
16/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
10:10
17/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
11:35
17/07/2022
Skopje
EUR24450EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
12:35
16/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
15:35
17/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
07:30
20/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
08:55
20/07/2022
Skopje
EUR14750EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:00
20/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
10:20
21/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
14:00
21/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
15:25
21/07/2022
Skopje
EUR10350EUR
Детали
1 Возрасен
Austrian Airlines
Skopje
11:55
21/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
22:15
21/07/2022
Liszt Ferenc
Wizz Air
Liszt Ferenc
10:10
24/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
11:35
24/07/2022
Skopje
EUR18800EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:50
25/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
13:50
26/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
16:00
26/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
12:10
27/07/2022
Skopje
EUR19550EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:50
25/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
13:50
26/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
07:05
28/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
01:45
29/07/2022
Skopje
EUR24200EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:50
25/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
13:50
26/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
19:00
29/07/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
18:00
30/07/2022
Skopje
EUR19600EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
18:45
26/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
16:50
27/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
10:50
01/08/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
01:35
02/08/2022
Skopje
EUR25200EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
18:45
26/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
16:50
27/07/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
07:05
04/08/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Skopje
01:45
05/08/2022
Skopje
EUR23900EUR
Детали
1 Возрасен