Бр. на ноќите поминати во Buenos Aires помеѓу

и
Skopje
13:15
15/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Ministro Pistarini
04:40
17/12/2022
Ministro Pistarini
Ministro Pistarini
13:50
24/12/2022
Ministro Pistarini
враќање
со преседнување
Skopje
18:00
25/12/2022
Skopje
EUR419250EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Skopje
20:20
29/03/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Ministro Pistarini
22:00
30/03/2023
Ministro Pistarini
British Airways
Ministro Pistarini
13:35
10/04/2023
Ministro Pistarini
враќање
со преседнување
Skopje
19:35
12/04/2023
Skopje
EUR238000EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
18:30
30/03/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Ministro Pistarini
04:00
01/04/2023
Ministro Pistarini
Turkish Airlines
Ministro Pistarini
23:25
20/04/2023
Ministro Pistarini
враќање
со преседнување
Skopje
07:50
22/04/2023
Skopje
EUR223800EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Skopje
20:20
06/04/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Ministro Pistarini
22:00
07/04/2023
Ministro Pistarini
British Airways
Ministro Pistarini
13:35
22/04/2023
Ministro Pistarini
враќање
со преседнување
Skopje
00:50
24/04/2023
Skopje
EUR235500EUR
Детали
1 Возрасен