Бр. на ноќите поминати во Doha помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
пребарување
29
пребарување
30
пребарување
Turkish Airlines
Skopje
09:05
23/11/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Doha
00:45
24/11/2022
Doha
Turkish Airlines
Doha
02:15
30/11/2022
Doha
враќање
со преседнување
Skopje
08:15
01/12/2022
Skopje
EUR104400EUR
Детали
1 Возрасен