Бр. на ноќите поминати во Dortmund помеѓу

и
Air Serbia
Skopje
15:05
09/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Wickede Dortmund
08:25
10/12/2022
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
15:45
12/12/2022
Wickede Dortmund
враќање
со преседнување
Skopje
21:40
13/12/2022
Skopje
EUR18000EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:55
15/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Wickede Dortmund
20:35
16/12/2022
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
09:55
22/12/2022
Wickede Dortmund
враќање
со преседнување
Skopje
12:25
22/12/2022
Skopje
EUR28700EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:10
21/12/2022
Skopje
заминување
Директен лет
Wickede Dortmund
08:50
21/12/2022
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
09:35
28/12/2022
Wickede Dortmund
враќање
Директен лет
Skopje
12:05
28/12/2022
Skopje
EUR17400EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
19:15
23/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Wickede Dortmund
08:40
25/12/2022
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
09:35
01/01/2023
Wickede Dortmund
враќање
со преседнување
Skopje
12:05
01/01/2023
Skopje
EUR21350EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
07:40
27/12/2022
Skopje
заминување
Директен лет
Wickede Dortmund
10:15
27/12/2022
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
15:45
05/01/2023
Wickede Dortmund
враќање
Директен лет
Skopje
18:10
05/01/2023
Skopje
EUR11600EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:40
29/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Wickede Dortmund
09:20
29/12/2022
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
16:15
08/01/2023
Wickede Dortmund
враќање
со преседнување
Skopje
00:55
10/01/2023
Skopje
EUR15300EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:10
01/01/2023
Skopje
заминување
Директен лет
Wickede Dortmund
08:50
01/01/2023
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
09:55
06/01/2023
Wickede Dortmund
враќање
Директен лет
Skopje
12:25
06/01/2023
Skopje
EUR17300EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:10
02/02/2023
Skopje
заминување
Директен лет
Wickede Dortmund
08:50
02/02/2023
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
09:25
09/02/2023
Wickede Dortmund
враќање
Директен лет
Skopje
11:55
09/02/2023
Skopje
EUR10875EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:10
09/02/2023
Skopje
заминување
Директен лет
Wickede Dortmund
08:50
09/02/2023
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
09:25
16/02/2023
Wickede Dortmund
враќање
Директен лет
Skopje
11:55
16/02/2023
Skopje
EUR10400EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:40
23/04/2023
Skopje
заминување
Директен лет
Wickede Dortmund
09:20
23/04/2023
Wickede Dortmund
Wizz Air
Wickede Dortmund
15:35
01/05/2023
Wickede Dortmund
враќање
Директен лет
Skopje
18:00
01/05/2023
Skopje
EUR18050EUR
Детали
1 Возрасен