Бр. на ноќите поминати во Geneva помеѓу

и
Wizz Air
Skopje
06:20
08/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Geneve Cointrin
16:40
09/12/2022
Geneve Cointrin
easyJet
Geneve Cointrin
13:00
12/12/2022
Geneve Cointrin
враќање
со преседнување
Skopje
15:15
12/12/2022
Skopje
EUR18200EUR
Детали
1 Возрасен
Abelag Aviation
Skopje
11:35
11/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Geneve Cointrin
10:45
12/12/2022
Geneve Cointrin
Vueling
Geneve Cointrin
18:30
15/12/2022
Geneve Cointrin
враќање
со преседнување
Skopje
14:35
16/12/2022
Skopje
EUR26200EUR
Детали
1 Возрасен
Air Serbia
Skopje
15:05
29/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Geneve Cointrin
07:15
31/12/2022
Geneve Cointrin
easyJet
Geneve Cointrin
21:40
05/01/2023
Geneve Cointrin
враќање
со преседнување
Skopje
12:00
06/01/2023
Skopje
EUR32600EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
13:50
18/02/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Geneve Cointrin
13:35
19/02/2023
Geneve Cointrin
easyJet
Geneve Cointrin
20:55
21/02/2023
Geneve Cointrin
враќање
со преседнување
Skopje
12:10
22/02/2023
Skopje
EUR17500EUR
Детали
1 Возрасен
easyJet
Skopje
20:15
03/05/2023
Skopje
заминување
со преседнување
Geneve Cointrin
22:40
03/05/2023
Geneve Cointrin
LOT Polish Airlines
Geneve Cointrin
19:35
10/05/2023
Geneve Cointrin
враќање
со преседнување
Skopje
12:45
11/05/2023
Skopje
EUR16750EUR
Детали
1 Возрасен
easyJet
Skopje
20:15
17/05/2023
Skopje
заминување
Директен лет
Geneve Cointrin
22:40
17/05/2023
Geneve Cointrin
easyJet
Geneve Cointrin
17:20
21/05/2023
Geneve Cointrin
враќање
Директен лет
Skopje
19:35
21/05/2023
Skopje
EUR13700EUR
Детали
1 Возрасен
easyJet
Skopje
20:15
17/05/2023
Skopje
заминување
Директен лет
Geneve Cointrin
22:40
17/05/2023
Geneve Cointrin
easyJet
Geneve Cointrin
17:20
24/05/2023
Geneve Cointrin
враќање
Директен лет
Skopje
19:35
24/05/2023
Skopje
EUR10550EUR
Детали
1 Возрасен