Бр. на ноќите поминати во Helsinki помеѓу

и
Wizz Air
Skopje
06:40
10/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Helsinki
10:00
11/12/2022
Helsinki
Norwegian Air Shuttle
Helsinki
19:15
08/01/2023
Helsinki
враќање
со преседнување
Skopje
12:30
10/01/2023
Skopje
EUR18900EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:40
17/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Helsinki
10:00
18/12/2022
Helsinki
Ryanair
Helsinki
21:35
14/01/2023
Helsinki
враќање
со преседнување
Skopje
23:45
15/01/2023
Skopje
EUR21250EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
15:05
30/12/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Helsinki
09:25
31/12/2022
Helsinki
Helsinki
11:35
02/01/2023
Helsinki
враќање
со преседнување
Skopje
16:45
02/01/2023
Skopje
EUR39800EUR
Детали
1 Возрасен