Бр. на ноќите поминати во Heraklion помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Skopje
15:05
01/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
03:25
02/07/2022
N Kazantzakis
N Kazantzakis
09:45
02/07/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
13:35
03/07/2022
Skopje
EUR24667EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:50
08/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
23:50
09/07/2022
N Kazantzakis
N Kazantzakis
21:05
13/07/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
11:20
14/07/2022
Skopje
EUR29425EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:50
08/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
23:50
09/07/2022
N Kazantzakis
N Kazantzakis
14:20
14/07/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
17:50
15/07/2022
Skopje
EUR24650EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
18:40
10/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
22:15
11/07/2022
N Kazantzakis
Wizz Air
N Kazantzakis
16:05
16/07/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
11:35
17/07/2022
Skopje
EUR37650EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
06:20
10/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:30
11/07/2022
N Kazantzakis
Volaris
N Kazantzakis
18:25
20/07/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
19:40
21/07/2022
Skopje
EUR38200EUR
Детали
1 Возрасен
Pegasus Airlines
Skopje
11:40
20/07/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
22:35
21/07/2022
N Kazantzakis
Big Sky Airlines
N Kazantzakis
17:30
27/07/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
11:20
28/07/2022
Skopje
EUR30800EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:50
01/08/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
00:05
03/08/2022
N Kazantzakis
N Kazantzakis
17:15
07/08/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
01:50
08/08/2022
Skopje
EUR37050EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
12:40
20/08/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
13:10
21/08/2022
N Kazantzakis
N Kazantzakis
16:55
21/08/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
20:00
22/08/2022
Skopje
EUR29425EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
20:15
05/09/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
21:10
06/09/2022
N Kazantzakis
N Kazantzakis
21:05
12/09/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
19:40
13/09/2022
Skopje
EUR25050EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
09:30
21/09/2022
Skopje
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
09:45
22/09/2022
N Kazantzakis
N Kazantzakis
18:35
28/09/2022
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Skopje
19:40
29/09/2022
Skopje
EUR28700EUR
Детали
1 Возрасен