Бр. на ноќите поминати во Ho Chi Minh City помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
пребарување
29
пребарување
30
пребарување
Turkish Airlines
Skopje
20:20
27/10/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Tan Son Nhat
17:05
28/10/2022
Tan Son Nhat
Turkish Airlines
Tan Son Nhat
22:15
23/11/2022
Tan Son Nhat
враќање
со преседнување
Skopje
19:55
24/11/2022
Skopje
EUR95900EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Skopje
08:40
28/10/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Tan Son Nhat
06:55
30/10/2022
Tan Son Nhat
Turkish Airlines
Tan Son Nhat
22:15
26/11/2022
Tan Son Nhat
враќање
со преседнување
Skopje
07:55
27/11/2022
Skopje
EUR268200EUR
Детали
1 Возрасен