Бр. на ноќите поминати во New York помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
пребарување
30
пребарување
LOT Polish Airlines
Skopje
13:30
01/10/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:20
01/10/2023
John F Kennedy
Air Serbia
John F Kennedy
15:40
31/10/2023
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
14:35
01/11/2023
Skopje
EUR111400EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
17:30
02/10/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
15:45
03/10/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
21:35
03/10/2023
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
11:55
05/10/2023
Skopje
EUR92100EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Skopje
08:40
02/10/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
22:50
02/10/2023
John F Kennedy
Turkish Airlines
John F Kennedy
13:50
31/10/2023
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
07:55
01/11/2023
Skopje
EUR109100EUR
Детали
1 Возрасен
LOT Polish Airlines
Skopje
13:30
03/10/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:20
03/10/2023
John F Kennedy
Swiss International Air Lines
John F Kennedy
21:05
18/11/2023
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
19:15
19/11/2023
Skopje
EUR100150EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
17:30
09/10/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
15:45
10/10/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
17:00
19/10/2023
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
02:05
21/10/2023
Skopje
EUR88650EUR
Детали
1 Возрасен
LOT Polish Airlines
Skopje
13:30
10/10/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:20
10/10/2023
John F Kennedy
N0
John F Kennedy
00:30
20/10/2023
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
00:50
21/10/2023
Skopje
EUR85250EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
17:30
11/10/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
15:45
12/10/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
19:30
12/10/2023
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
19:25
13/10/2023
Skopje
EUR99200EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
04:30
01/12/2023
Skopje
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
14:15
01/12/2023
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
16:25
02/12/2023
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Skopje
14:00
03/12/2023
Skopje
EUR108650EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Skopje
08:45
01/12/2023
Skopje
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
22:35
01/12/2023
New York, Newark Liberty
Air Serbia
New York, Newark Liberty
19:55
23/12/2023
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Skopje
14:35
24/12/2023
Skopje
EUR145700EUR
Детали
1 Возрасен
LOT Polish Airlines
Skopje
13:25
03/12/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:35
03/12/2023
John F Kennedy
Alitalia
John F Kennedy
20:45
07/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
00:20
09/01/2024
Skopje
EUR111350EUR
Детали
1 Возрасен
LOT Polish Airlines
Skopje
13:25
17/12/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:35
17/12/2023
John F Kennedy
Air Serbia
John F Kennedy
19:55
21/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
14:35
22/01/2024
Skopje
EUR104100EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
04:10
23/12/2023
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
17:20
23/12/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
22:10
24/12/2023
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
22:20
25/12/2023
Skopje
EUR98000EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
15:05
22/01/2024
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
11:30
23/01/2024
John F Kennedy
John F Kennedy
18:10
23/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
11:50
24/01/2024
Skopje
EUR96850EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
13:25
25/02/2024
Skopje
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
20:35
25/02/2024
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
23:50
26/02/2024
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Skopje
00:40
28/02/2024
Skopje
EUR102500EUR
Детали
1 Возрасен
easyJet
Skopje
20:15
01/04/2024
Skopje
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
12:10
02/04/2024
New York, Newark Liberty
Austrian Airlines
New York, Newark Liberty
17:40
15/04/2024
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Skopje
11:55
16/04/2024
Skopje
EUR119500EUR
Детали
1 Возрасен
Lufthansa
Skopje
06:40
15/04/2024
Skopje
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
13:45
15/04/2024
New York, Newark Liberty
Condor Flugdienst
New York, Newark Liberty
16:25
29/04/2024
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Skopje
14:05
30/04/2024
Skopje
EUR104200EUR
Детали
1 Возрасен
easyJet
Skopje
20:15
01/05/2024
Skopje
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
12:10
02/05/2024
New York, Newark Liberty
Air Serbia
New York, Newark Liberty
19:30
04/05/2024
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Skopje
14:35
05/05/2024
Skopje
EUR132400EUR
Детали
1 Возрасен
Skopje
17:30
01/05/2024
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:20
02/05/2024
John F Kennedy
John F Kennedy
20:55
05/05/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
14:05
06/05/2024
Skopje
EUR96300EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Skopje
08:40
01/06/2024
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
22:15
01/06/2024
John F Kennedy
Air Serbia
John F Kennedy
13:50
10/06/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
14:35
11/06/2024
Skopje
EUR119120EUR
Детали
1 Возрасен
Austrian Airlines
Skopje
12:40
21/06/2024
Skopje
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:05
21/06/2024
John F Kennedy
Swiss International Air Lines
John F Kennedy
21:50
18/07/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Skopje
19:30
19/07/2024
Skopje
EUR223800EUR
Детали
1 Возрасен