Бр. на ноќите поминати во Oslo помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
пребарување
29
пребарување
30
пребарување
Wizz Air
Skopje
17:45
01/10/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Sandefjord
21:00
01/10/2022
Sandefjord
Norwegian Air Shuttle
Sandefjord
21:00
02/10/2022
Sandefjord
враќање
со преседнување
Skopje
16:35
04/10/2022
Skopje
EUR17400EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
17:25
01/10/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Sandefjord
20:40
01/10/2022
Sandefjord
Wizz Air
Sandefjord
19:30
08/10/2022
Sandefjord
враќање
со преседнување
Skopje
00:45
10/10/2022
Skopje
EUR15300EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
19:40
13/10/2022
Skopje
заминување
со преседнување
Sandefjord
14:45
14/10/2022
Sandefjord
Wizz Air
Sandefjord
21:35
15/10/2022
Sandefjord
враќање
со преседнување
Skopje
00:45
16/10/2022
Skopje
EUR11700EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
17:25
05/11/2022
Skopje
заминување
Директен лет
Sandefjord
20:40
05/11/2022
Sandefjord
Wizz Air
Sandefjord
21:10
12/11/2022
Sandefjord
враќање
Директен лет
Skopje
00:20
13/11/2022
Skopje
EUR7200EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
17:25
04/03/2023
Skopje
заминување
Директен лет
Sandefjord
20:40
04/03/2023
Sandefjord
Wizz Air
Sandefjord
21:10
11/03/2023
Sandefjord
враќање
Директен лет
Skopje
00:20
12/03/2023
Skopje
EUR6200EUR
Детали
1 Возрасен