Бр. на ноќите поминати во Split помеѓу

и
Croatia Airlines
Skopje
15:55
27/06/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Split
22:55
27/06/2021
Split
Croatia Airlines
Split
19:50
04/07/2021
Split
враќање
со преседнување
Skopje
15:15
05/07/2021
Skopje
EUR19700EUR
Детали
1 Возрасен
Croatia Airlines
Skopje
15:55
19/07/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Split
22:50
19/07/2021
Split
Wizz Air
Split
16:15
30/07/2021
Split
враќање
со преседнување
Skopje
20:05
31/07/2021
Skopje
EUR25900EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
13:15
28/07/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Split
13:00
29/07/2021
Split
Air Serbia
Split
15:20
09/08/2021
Split
враќање
со преседнување
Skopje
02:05
10/08/2021
Skopje
EUR27100EUR
Детали
1 Возрасен
Austrian Airlines
Skopje
12:35
01/08/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Split
14:25
02/08/2021
Split
Austrian Airlines
Split
15:15
08/08/2021
Split
враќање
со преседнување
Skopje
23:55
08/08/2021
Skopje
EUR25950EUR
Детали
1 Возрасен
Croatia Airlines
Skopje
15:40
04/08/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Split
22:50
04/08/2021
Split
Croatia Airlines
Split
06:15
13/08/2021
Split
враќање
со преседнување
Skopje
15:10
13/08/2021
Skopje
EUR17400EUR
Детали
1 Возрасен
Croatia Airlines
Skopje
15:55
09/08/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Split
22:50
09/08/2021
Split
Croatia Airlines
Split
07:00
16/08/2021
Split
враќање
со преседнување
Skopje
15:15
16/08/2021
Skopje
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Skopje
12:35
14/08/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Split
22:05
15/08/2021
Split
Abelag Aviation
Split
21:10
25/08/2021
Split
враќање
со преседнување
Skopje
01:25
27/08/2021
Skopje
EUR24350EUR
Детали
1 Возрасен
Air Serbia
Skopje
15:10
15/08/2021
Skopje
заминување
со преседнување
Split
14:35
16/08/2021
Split
Wizz Air
Split
13:55
25/08/2021
Split
враќање
со преседнување
Skopje
12:45
26/08/2021
Skopje
EUR24900EUR
Детали
1 Возрасен