Бр. на ноќите поминати во Barcelona помеѓу

и
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
14:25
29/06/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
International
23:59
29/06/2022
International
Vueling
International
12:40
06/07/2022
International
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
09:55
07/07/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR9575EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Sofia Vrazhdebna
06:35
29/07/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
International
20:20
29/07/2022
International
Wizz Air
International
10:25
05/08/2022
International
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
22:00
05/08/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR19750EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Sofia Vrazhdebna
15:50
01/08/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
International
23:15
01/08/2022
International
Volaris
International
18:10
08/08/2022
International
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
11:45
09/08/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR18200EUR
Детали
1 Возрасен