Бр. на ноќите поминати во Chania помеѓу

и
Sofia Vrazhdebna
19:00
30/06/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Souda
20:35
30/06/2021
Souda
Souda
19:40
04/07/2021
Souda
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
21:15
04/07/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR12700EUR
Детали
1 Возрасен
Sofia Vrazhdebna
21:25
03/07/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Souda
22:55
03/07/2021
Souda
Souda
19:40
04/07/2021
Souda
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
21:15
04/07/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR14050EUR
Детали
1 Возрасен
Sofia Vrazhdebna
17:25
11/07/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Souda
19:00
11/07/2021
Souda
Souda
19:40
18/07/2021
Souda
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
21:15
18/07/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR13500EUR
Детали
1 Возрасен
Sofia Vrazhdebna
12:15
20/08/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Souda
20:05
20/08/2021
Souda
Souda
23:20
28/08/2021
Souda
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
00:50
29/08/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR13650EUR
Детали
1 Возрасен
Sofia Vrazhdebna
21:25
11/09/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Souda
22:55
11/09/2021
Souda
Souda
23:20
18/09/2021
Souda
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
00:50
19/09/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR12000EUR
Детали
1 Возрасен