Бр. на ноќите поминати во Gdansk помеѓу

и
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
10:40
15/10/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Rebiechowo
20:25
15/10/2022
Rebiechowo
Ryanair
Rebiechowo
06:45
22/10/2022
Rebiechowo
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
18:05
22/10/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR12800EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
15:45
16/10/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Rebiechowo
14:45
17/10/2022
Rebiechowo
Ryanair
Rebiechowo
06:45
22/10/2022
Rebiechowo
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
18:05
22/10/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR8200EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
15:45
16/10/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Rebiechowo
09:45
17/10/2022
Rebiechowo
Wizz Air
Rebiechowo
07:10
23/10/2022
Rebiechowo
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
18:45
23/10/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR10200EUR
Детали
1 Возрасен