Бр. на ноќите поминати во Heraklion помеѓу

и
Sofia Vrazhdebna
09:30
19/06/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:20
20/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
12:20
26/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
11:30
28/06/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR16000EUR
Детали
1 Возрасен
Sofia Vrazhdebna
18:45
11/07/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
20:15
11/07/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
21:20
18/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
23:00
18/07/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR17650EUR
Детали
1 Возрасен
Sofia Vrazhdebna
09:30
17/07/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:20
18/07/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
14:30
24/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
14:40
25/07/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR16283EUR
Детали
1 Возрасен
Sofia Vrazhdebna
20:45
04/09/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
07:55
05/09/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
06:30
09/09/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
10:35
10/09/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR18767EUR
Детали
1 Возрасен