Бр. на ноќите поминати во Milan помеѓу

и
Sofia Vrazhdebna
09:45
07/07/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Orio Al Serio
10:45
07/07/2021
Orio Al Serio
Orio Al Serio
15:40
12/07/2021
Orio Al Serio
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
18:40
12/07/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR5650EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Sofia Vrazhdebna
09:45
15/09/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Orio Al Serio
10:45
15/09/2021
Orio Al Serio
Ryanair
Orio Al Serio
21:55
20/09/2021
Orio Al Serio
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
10:10
22/09/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR6500EUR
Детали
1 Возрасен