Бр. на ноќите поминати во Nice помеѓу

и
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
20:15
31/05/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Cote D Azur
21:45
31/05/2022
Cote D Azur
Wizz Air
Cote D Azur
22:25
04/06/2022
Cote D Azur
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
01:30
05/06/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR14167EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
20:15
07/06/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Cote D Azur
21:45
07/06/2022
Cote D Azur
Wizz Air
Cote D Azur
22:25
14/06/2022
Cote D Azur
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
01:30
15/06/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR13500EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Sofia Vrazhdebna
22:10
08/07/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Cote D Azur
22:00
09/07/2022
Cote D Azur
easyJet
Cote D Azur
12:05
11/07/2022
Cote D Azur
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
18:05
11/07/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR15600EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
14:15
22/07/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Cote D Azur
07:25
23/07/2022
Cote D Azur
easyJet
Cote D Azur
10:20
29/07/2022
Cote D Azur
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
09:10
30/07/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR14350EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Sofia Vrazhdebna
22:10
10/08/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Cote D Azur
10:05
11/08/2022
Cote D Azur
easyJet
Cote D Azur
21:25
15/08/2022
Cote D Azur
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
15:35
16/08/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR18960EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Sofia Vrazhdebna
18:00
04/09/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Cote D Azur
16:30
05/09/2022
Cote D Azur
Ryanair
Cote D Azur
22:55
25/09/2022
Cote D Azur
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
11:30
26/09/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR18600EUR
Детали
1 Возрасен