Бр. на ноќите поминати во St Petersburg помеѓу

и
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
06:30
25/05/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Pulkovo
09:35
25/05/2022
Pulkovo
Wizz Air
Pulkovo
10:10
01/06/2022
Pulkovo
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
13:25
01/06/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR15100EUR
Детали
1 Возрасен