Бр. на ноќите поминати во Sydney помеѓу

и
Bulgaria Air
Sofia Vrazhdebna
15:20
12/09/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Kingsford Smith
05:10
14/09/2022
Kingsford Smith
British Airways
Kingsford Smith
16:30
30/11/2022
Kingsford Smith
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
12:30
02/12/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR187000EUR
Детали
1 Возрасен
Bulgaria Air
Sofia Vrazhdebna
15:20
12/09/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Kingsford Smith
05:10
14/09/2022
Kingsford Smith
Thai Airways International
Kingsford Smith
10:00
05/12/2022
Kingsford Smith
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
13:15
06/12/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR202800EUR
Детали
1 Возрасен