Бр. на ноќите поминати во Tel Aviv помеѓу

и
Aegean Airlines
Sofia Vrazhdebna
21:35
21/10/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Ben Gurion
02:00
22/10/2022
Ben Gurion
Wizz Air
Ben Gurion
09:40
28/10/2022
Ben Gurion
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
12:25
28/10/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR14420EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Sofia Vrazhdebna
19:35
23/12/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Ben Gurion
00:55
24/12/2022
Ben Gurion
Ryanair
Ben Gurion
12:05
29/12/2022
Ben Gurion
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
15:05
30/12/2022
Sofia Vrazhdebna
EUR21700EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Sofia Vrazhdebna
06:20
28/12/2022
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Ben Gurion
08:50
28/12/2022
Ben Gurion
Wizz Air
Ben Gurion
09:40
04/01/2023
Ben Gurion
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
12:25
04/01/2023
Sofia Vrazhdebna
EUR13100EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Sofia Vrazhdebna
10:10
08/03/2023
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Ben Gurion
08:00
09/03/2023
Ben Gurion
Ryanair
Ben Gurion
17:45
15/03/2023
Ben Gurion
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
11:20
16/03/2023
Sofia Vrazhdebna
EUR15960EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Sofia Vrazhdebna
15:25
11/04/2023
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Ben Gurion
21:55
11/04/2023
Ben Gurion
El Al Israel Airlines
Ben Gurion
17:15
18/04/2023
Ben Gurion
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
19:55
18/04/2023
Sofia Vrazhdebna
EUR27100EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Sofia Vrazhdebna
15:25
20/04/2023
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Ben Gurion
21:55
20/04/2023
Ben Gurion
easyJet
Ben Gurion
13:10
27/04/2023
Ben Gurion
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
11:15
28/04/2023
Sofia Vrazhdebna
EUR28780EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Sofia Vrazhdebna
15:25
23/04/2023
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Ben Gurion
21:55
23/04/2023
Ben Gurion
Tarom
Ben Gurion
23:30
30/04/2023
Ben Gurion
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
09:20
01/05/2023
Sofia Vrazhdebna
EUR29400EUR
Детали
1 Возрасен