Бр. на ноќите поминати во Thessaloniki помеѓу

и
Sofia Vrazhdebna
14:50
21/05/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
Директен лет
Makedonia
15:45
21/05/2021
Makedonia
Makedonia
16:30
28/05/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Sofia Vrazhdebna
17:25
28/05/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR8900EUR
Детали
1 Возрасен
Sofia Vrazhdebna
06:40
28/05/2021
Sofia Vrazhdebna
заминување
со преседнување
Makedonia
09:00
29/05/2021
Makedonia
Makedonia
19:50
31/05/2021
Makedonia
враќање
со преседнување
Sofia Vrazhdebna
15:35
01/06/2021
Sofia Vrazhdebna
EUR8200EUR
Детали
1 Возрасен