Бр. на ноќите поминати во Skopje помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
пребарување
29
пребарување
30
пребарување
Ryanair
Arlanda
16:10
15/10/2022
Arlanda
заминување
со преседнување
Skopje
11:35
16/10/2022
Skopje
Wizz Air
Skopje
19:40
22/10/2022
Skopje
враќање
со преседнување
Arlanda
10:15
23/10/2022
Arlanda
EUR13200EUR
Детали
1 Возрасен