Бр. на ноќите поминати во Athens помеѓу

и
Ben Gurion
07:00
12/05/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
09:10
12/05/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
10:10
19/05/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Ben Gurion
12:10
19/05/2021
Ben Gurion
EUR16550EUR
Детали
1 Возрасен
Ben Gurion
19:20
19/05/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
21:30
19/05/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
23:55
26/05/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Ben Gurion
02:00
27/05/2021
Ben Gurion
EUR11950EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Ben Gurion
23:15
23/07/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
01:25
24/07/2021
Eleftherios Venizelos
Ryanair
Eleftherios Venizelos
09:00
30/07/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Ben Gurion
11:00
30/07/2021
Ben Gurion
EUR9300EUR
Детали
1 Возрасен
El Al Israel Airlines
Ben Gurion
20:45
28/08/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
22:55
28/08/2021
Eleftherios Venizelos
El Al Israel Airlines
Eleftherios Venizelos
23:55
04/09/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Ben Gurion
02:00
05/09/2021
Ben Gurion
EUR16700EUR
Детали
1 Возрасен