Бр. на ноќите поминати во Heraklion помеѓу

и
Aegean Airlines
Ben Gurion
07:40
10/06/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:25
10/06/2021
N Kazantzakis
Aegean Airlines
N Kazantzakis
23:59
17/06/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
01:50
18/06/2021
Ben Gurion
EUR18600EUR
Детали
1 Возрасен
Ben Gurion
07:40
25/06/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:25
25/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
12:00
02/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
13:50
02/07/2021
Ben Gurion
EUR36900EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
07:40
27/06/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:25
27/06/2021
N Kazantzakis
Blue Dart Aviation
N Kazantzakis
22:00
04/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
23:50
04/07/2021
Ben Gurion
EUR37200EUR
Детали
1 Возрасен
Blue Dart Aviation
Ben Gurion
08:00
06/07/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:50
06/07/2021
N Kazantzakis
Blue Dart Aviation
N Kazantzakis
21:50
13/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
23:40
13/07/2021
Ben Gurion
EUR44000EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
07:40
08/07/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:25
08/07/2021
N Kazantzakis
Aegean Airlines
N Kazantzakis
23:59
15/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
01:50
16/07/2021
Ben Gurion
EUR19700EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
07:40
05/08/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:25
05/08/2021
N Kazantzakis
Aegean Airlines
N Kazantzakis
23:59
12/08/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
01:50
13/08/2021
Ben Gurion
EUR25700EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
07:40
06/08/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:25
06/08/2021
N Kazantzakis
Blue Dart Aviation
N Kazantzakis
12:00
13/08/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
13:50
13/08/2021
Ben Gurion
EUR41900EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
07:40
26/08/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:25
26/08/2021
N Kazantzakis
Aegean Airlines
N Kazantzakis
23:59
02/09/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
01:50
03/09/2021
Ben Gurion
EUR19700EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
07:40
23/09/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
09:25
23/09/2021
N Kazantzakis
Aegean Airlines
N Kazantzakis
23:59
30/09/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Ben Gurion
01:50
01/10/2021
Ben Gurion
EUR22500EUR
Детали
1 Возрасен