Бр. на ноќите поминати во Rhodes помеѓу

и
Aegean Airlines
Ben Gurion
06:50
17/06/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Diagoras
08:30
17/06/2021
Diagoras
Aegean Airlines
Diagoras
01:25
24/06/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Ben Gurion
02:50
24/06/2021
Ben Gurion
EUR19200EUR
Детали
1 Возрасен
Ben Gurion
06:50
01/07/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Diagoras
08:30
01/07/2021
Diagoras
Diagoras
01:25
08/07/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Ben Gurion
02:50
08/07/2021
Ben Gurion
EUR22800EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
06:50
15/07/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Diagoras
08:30
15/07/2021
Diagoras
Aegean Airlines
Diagoras
01:25
22/07/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Ben Gurion
02:50
22/07/2021
Ben Gurion
EUR23100EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
06:50
12/08/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Diagoras
08:30
12/08/2021
Diagoras
Aegean Airlines
Diagoras
01:25
19/08/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Ben Gurion
02:50
19/08/2021
Ben Gurion
EUR29000EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
06:50
23/09/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Diagoras
08:30
23/09/2021
Diagoras
Aegean Airlines
Diagoras
01:25
30/09/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Ben Gurion
02:50
30/09/2021
Ben Gurion
EUR29100EUR
Детали
1 Возрасен