Бр. на ноќите поминати во Thessaloniki помеѓу

и
Ben Gurion
16:55
12/04/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Makedonia
19:25
12/04/2021
Makedonia
Makedonia
13:45
19/04/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Ben Gurion
16:05
19/04/2021
Ben Gurion
EUR5900EUR
Детали
1 Возрасен
El Al Israel Airlines
Ben Gurion
20:40
18/04/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Makedonia
23:35
18/04/2021
Makedonia
Aegean Airlines
Makedonia
08:30
25/04/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Ben Gurion
10:40
25/04/2021
Ben Gurion
EUR20500EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
11:30
06/05/2021
Ben Gurion
заминување
со преседнување
Makedonia
13:55
06/05/2021
Makedonia
Ryanair
Makedonia
09:25
13/05/2021
Makedonia
враќање
со преседнување
Ben Gurion
12:05
14/05/2021
Ben Gurion
EUR11200EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Ben Gurion
17:00
07/05/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Makedonia
19:30
07/05/2021
Makedonia
Ryanair
Makedonia
13:50
14/05/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Ben Gurion
16:10
14/05/2021
Ben Gurion
EUR5700EUR
Детали
1 Возрасен
Ben Gurion
17:00
14/05/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Makedonia
19:30
14/05/2021
Makedonia
Makedonia
13:50
21/05/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Ben Gurion
16:10
21/05/2021
Ben Gurion
EUR12150EUR
Детали
1 Возрасен
Ben Gurion
17:00
18/06/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Makedonia
19:30
18/06/2021
Makedonia
Makedonia
13:50
25/06/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Ben Gurion
16:10
25/06/2021
Ben Gurion
EUR8300EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Ben Gurion
16:55
05/07/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Makedonia
19:25
05/07/2021
Makedonia
Ryanair
Makedonia
13:45
12/07/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Ben Gurion
16:05
12/07/2021
Ben Gurion
EUR10200EUR
Детали
1 Возрасен
Ben Gurion
17:00
13/08/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Makedonia
19:30
13/08/2021
Makedonia
Makedonia
00:25
20/08/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Ben Gurion
02:45
20/08/2021
Ben Gurion
EUR34750EUR
Детали
1 Возрасен
Aegean Airlines
Ben Gurion
11:30
02/09/2021
Ben Gurion
заминување
Директен лет
Makedonia
13:55
02/09/2021
Makedonia
Aegean Airlines
Makedonia
08:30
09/09/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Ben Gurion
10:40
09/09/2021
Ben Gurion
EUR22700EUR
Детали
1 Возрасен