Бр. на ноќите поминати во Athens помеѓу

и
Sky Express (Greece)
Makedonia
12:45
12/04/2021
Makedonia
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
13:35
12/04/2021
Eleftherios Venizelos
Sky Express (Greece)
Eleftherios Venizelos
16:40
19/04/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Makedonia
17:30
19/04/2021
Makedonia
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
22:55
23/04/2021
Makedonia
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
23:45
23/04/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
11:10
24/04/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Makedonia
12:05
24/04/2021
Makedonia
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
12:45
30/04/2021
Makedonia
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
13:35
30/04/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
16:40
04/05/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Makedonia
17:30
04/05/2021
Makedonia
EUR7300EUR
Детали
1 Возрасен
Big Sky Airlines
Makedonia
12:45
06/06/2021
Makedonia
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
13:35
06/06/2021
Eleftherios Venizelos
Big Sky Airlines
Eleftherios Venizelos
07:05
12/06/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Makedonia
07:55
12/06/2021
Makedonia
EUR7600EUR
Детали
1 Возрасен