Бр. на ноќите поминати во Chania помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
70
1 возрасен
2 ноќи
29
143
1 возрасен
9 ноќи
30
пребарување
Ryanair
Makedonia
19:55
28/09/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
21:10
28/09/2022
Souda
Ryanair
Souda
15:50
02/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
11:50
03/10/2022
Makedonia
EUR13600EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
19:55
28/09/2022
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
21:10
28/09/2022
Souda
Souda
21:35
05/10/2022
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
22:50
05/10/2022
Makedonia
EUR15350EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
19:55
28/09/2022
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
21:10
28/09/2022
Souda
Souda
15:15
07/10/2022
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
16:30
07/10/2022
Makedonia
EUR7000EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
14:40
29/09/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
15:55
29/09/2022
Souda
Souda
23:00
08/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
08:20
09/10/2022
Makedonia
EUR14300EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
21:40
01/10/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
07:45
02/10/2022
Souda
Souda
19:25
02/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
23:48
02/10/2022
Makedonia
EUR16100EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
21:40
01/10/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
07:45
02/10/2022
Souda
Souda
21:35
05/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
22:50
05/10/2022
Makedonia
EUR14850EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Makedonia
18:25
01/10/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
19:40
02/10/2022
Souda
Ryanair
Souda
15:15
07/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
16:30
07/10/2022
Makedonia
EUR11500EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Makedonia
16:25
01/10/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
19:40
02/10/2022
Souda
Abelag Aviation
Souda
05:00
08/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
11:50
09/10/2022
Makedonia
EUR15525EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
14:30
03/10/2022
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
15:45
03/10/2022
Souda
Souda
21:50
04/10/2022
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
23:05
04/10/2022
Makedonia
EUR10850EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
14:30
03/10/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
15:45
03/10/2022
Souda
Souda
15:50
09/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
11:50
10/10/2022
Makedonia
EUR18950EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Makedonia
14:30
03/10/2022
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
15:45
03/10/2022
Souda
Ryanair
Souda
16:10
10/10/2022
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
17:25
10/10/2022
Makedonia
EUR12200EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
21:50
03/10/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
07:45
04/10/2022
Souda
Souda
21:50
11/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
23:05
11/10/2022
Makedonia
EUR15400EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
19:55
05/10/2022
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
21:10
05/10/2022
Souda
Souda
16:10
10/10/2022
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
17:25
10/10/2022
Makedonia
EUR7850EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
19:55
05/10/2022
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
21:10
05/10/2022
Souda
Souda
21:50
11/10/2022
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
23:05
11/10/2022
Makedonia
EUR8433EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
13:35
07/10/2022
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
14:50
07/10/2022
Souda
Souda
15:15
14/10/2022
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
16:30
14/10/2022
Makedonia
EUR7500EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
22:30
08/10/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
13:00
09/10/2022
Souda
Souda
21:35
12/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
22:50
12/10/2022
Makedonia
EUR13550EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Makedonia
14:30
10/10/2022
Makedonia
заминување
со преседнување
Souda
15:45
10/10/2022
Souda
Ryanair
Souda
15:50
16/10/2022
Souda
враќање
со преседнување
Makedonia
11:50
17/10/2022
Makedonia
EUR16500EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
20:00
11/10/2022
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
21:15
11/10/2022
Souda
Souda
21:50
18/10/2022
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
23:05
18/10/2022
Makedonia
EUR9333EUR
Детали
1 Возрасен
Makedonia
14:40
15/06/2023
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
15:55
15/06/2023
Souda
Souda
15:15
16/06/2023
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
16:30
16/06/2023
Makedonia
EUR8233EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Makedonia
14:40
15/06/2023
Makedonia
заминување
Директен лет
Souda
15:55
15/06/2023
Souda
Ryanair
Souda
16:20
22/06/2023
Souda
враќање
Директен лет
Makedonia
17:35
22/06/2023
Makedonia
EUR8700EUR
Детали
1 Возрасен