Бр. на ноќите поминати во Kalamata помеѓу

и
Olympic Air
Makedonia
17:25
17/07/2021
Makedonia
заминување
Директен лет
Kalamata
18:25
17/07/2021
Kalamata
Olympic Air
Kalamata
18:50
24/07/2021
Kalamata
враќање
Директен лет
Makedonia
20:00
24/07/2021
Makedonia
EUR11000EUR
Детали
1 Возрасен