Бр. на ноќите поминати во Kefalonia помеѓу

и
Big Sky Airlines
Makedonia
12:45
17/07/2021
Makedonia
заминување
со преседнување
Argostoli
21:40
17/07/2021
Argostoli
Olympic Air
Argostoli
22:15
24/07/2021
Argostoli
враќање
со преседнување
Makedonia
07:45
25/07/2021
Makedonia
EUR17700EUR
Детали
1 Возрасен