Бр. на ноќите поминати во Varadero помеѓу

и
WestJet
Lester B Pearson
09:50
15/04/2021
Lester B Pearson
заминување
Директен лет
Juan G Gomez
13:23
15/04/2021
Juan G Gomez
WestJet
Juan G Gomez
14:30
22/04/2021
Juan G Gomez
враќање
Директен лет
Lester B Pearson
17:59
22/04/2021
Lester B Pearson
EUR36328EUR
Детали
1 Возрасен
Air Canada
Toronto Bishop Billy City
14:15
03/06/2021
Toronto Bishop Billy City
заминување
со преседнување
Juan G Gomez
20:05
03/06/2021
Juan G Gomez
Air Canada
Juan G Gomez
19:50
14/06/2021
Juan G Gomez
враќање
со преседнување
Toronto Bishop Billy City
23:15
14/06/2021
Toronto Bishop Billy City
EUR38034EUR
Детали
1 Возрасен