width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

♨ СПА ХОТЕЛИ

COVID 19 - Информации за влез во Р. Бугарија

Почнувајќи од 10 октомври, Република Бугарија ги повлекува рестрикциите за патување за Македонски државјани на нејзината територија. Со последната одлука, Македонија од црвена е преместена во портокалова зона.

Забраната е укината за сите кои поседуваат:
- Сертификат за вакцинација (14 дена поминати од втората примена доза) или
- Сертификат на прележана болест (од 11-тиот до 180-тиот ден од денот на оздравување) или
- Негативен ПЦР тест (не постар од 72 часа).

За патници кои не се вакцинирани, во текот на нивниот престој во Бугарија, можно е да им биде побарано да направат нов тест на лице место:
- Важност на брз антиген тест е 48 часа.
- Важност на ПЦР тест е 72 часа.

width: 100%, height:1px
×

ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА

Почитувани клиенти,

Поради секојдневна надградба и ажурирање на цените во системот и пребарувачот, Ве молиме при преглед и резервација на понудите за Бугарија - Зима 2021/2022, да се консултирате со агентите од нашата агенција во однос на цената и услугата.

📞 02 3 115 826
📧 info@savana.com.mk