width: 20%, height:3px
40px

Контакт

Адреса

ул. Орце Николов бр.20

Работно време во период 17.10.2022 - 17.03.2023

Понеделник-Петок: 09:00 - 17:00

Сабота: 10:00-15:00

Недела: Затворено

Телефон

Дежурен телефон за итни потреби вон работно време:

+389 78 400 003 - Авио билети и резервации

E-mail

Пишете ни порака

Ве молиме внесете име
Ве молиме внесете валидна e-mail адреса