прикажи филтери

Велигден на Халкидики; Hotel Toroni Blue Sea

Skopje - Toroni
 + 
Tour-packages
од
EUR 11500 EUR
по лице / 3 ноќи
Полупансион
03 May - 06 May, 2024
видете детали

АТИНА - 24.Мај

Skopje - Athens
 +  + 
Tour-packages
EUR 13900 EUR
по лице / 2 ноќи
Појадок
23 May - 26 May, 2024
видете детали

БУКУРЕШТ - 24.Мај

Skopje - BucharestBucheonLa Teste - De - Buch
 +  + 
Tour-packages
EUR 14900 EUR
по лице / 2 ноќи
Појадок
23 May - 26 May, 2024
видете детали

АТИНА 2НП - Велигден

Skopje - Athens
 +  + 
Tour-packages
EUR 15900 EUR
по лице / 2 ноќи
Појадок
02 May - 05 May, 2024
видете детали

АТИНА 3НП - Велигден

Skopje - Athens
 +  + 
Tour-packages
EUR 17900 EUR
по лице / 3 ноќи
Појадок
02 May - 07 May, 2024
видете детали

Велигден на Халкидики; Солун и Света Гора

Skopje - Toroni
 + 
Tour-packages
EUR 18000 EUR
по лице / 3 ноќи
Полупансион
03 May - 06 May, 2024
видете детали

БУКУРЕШТ - Велигден

Skopje - BucharestBucheonLa Teste - De - Buch
 +  + 
Tour-packages
EUR 18900 EUR
по лице / 3 ноќи
Појадок
02 May - 07 May, 2024
видете детали

ДАЛМАЦИЈА - Велигден

Skopje - Omis
Ве водиме во најубавиот дел од Медитеранот. Еве можност да ги посетите бисерите на Јадранот: Омиш, Макарска, Сплит, Бол на Брач со петдневно уживање покрај водите на прекрасниот Медитеран.
прикажи повеќе детали
 + 
Tour-packages
EUR 22000 EUR
по лице / 4 ноќи
Појадок
01 May - 06 May, 2024
видете детали

SAVANA EXPRESS

Skopje - Alanya
Анталија, Турција
 +  + 
од
EUR 29900 EUR
по лице / 6 ноќи
All inclusive
05 May - 25 May, 2024
видете детали

Црна Гора и Чањ - Незаборавен ЛЕТЕН ОДМОР

Skopje
 +  + 
EUR 39900 EUR
по лице / 7 ноќи
Полупансион
31 Jul - 07 Aug, 2024
видете детали

VILLA SORENTO

Sorrento
СОРЕНТО е туристичкото градче кое се наоѓа во јужниот дел од Италија, на околу 30 километри јужно од градот Неапол. Лоцирано на истоимениот Сорентски полуостров кој ги разделува Неаполскиот и Салернскиот залив, тоа претставува најголемото и најважно место на полуостровот.
прикажи повеќе детали
Цена од
EUR 42000 EUR
по лице / 7 ноќи
31 May - 01 Sep, 2024
видете детали

ПРАГА - Велигден

Skopje - Prague
 +  + 
Tour-packages
EUR 43500 EUR
/ 4 ноќи
30 Apr - 04 May, 2024
видете детали

ИСТАНБУЛ - Велигден

Skopje - Istanbul
 +  + 
Tour-packages
EUR 44900 EUR
по лице / 3 ноќи
Појадок
02 May - 05 May, 2024
видете детали

РИМ - 24.Мај

Skopje - Rome
 +  + 
Tour-packages
EUR 56900 EUR
по лице / 4 ноќи
22 May - 26 May, 2024
видете детали

ПАРИЗ - Велигден

Skopje - Paris
Париз – “градот на светлината” со право го носи овој епитет. Со својата единствена архитектура, големите плоштади и старите знаменитости претставува еден од најкомплетните градови на cветот. Градот на модата, француските револуции, богат со историја и култура. На секое споменување на неговото име, никој не останува рамнодушен...
прикажи повеќе детали
 + 
Tour-packages
EUR 59900 EUR
по лице / 4 ноќи
01 May - 05 May, 2024
видете детали

ПАРИЗ - 24.Мај

Skopje - Paris
Париз – “градот на светлината” со право го носи овој епитет. Со својата единствена архитектура, големите плоштади и старите знаменитости претставува еден од најкомплетните градови на cветот. Градот на модата, француските револуции, богат со историја и култура. На секое споменување на неговото име, никој не останува рамнодушен...
прикажи повеќе детали
 + 
Tour-packages
EUR 60900 EUR
по лице / 5 ноќи
23 May - 28 May, 2024
видете детали

РИМ - Велигден

Skopje - Rome
 +  + 
Tour-packages
EUR 64900 EUR
по лице / 4 ноќи
01 May - 05 May, 2024
видете детали

БАРСЕЛОНА - КОСТА БРАВА - САЛВАДОР ДАЛИ

Skopje - Barcelona
 +  + 
Tour-packages
EUR 69900 EUR
по лице / 7 ноќи
Полупансион
30 Apr - 07 May, 2024
видете детали

ДУБАИ - Велигден

Skopje - Dubai
 +  + 
Tour-packages
EUR 89500 EUR
по лице / 4 ноќи
Појадок
01 May - 06 May, 2024
видете детали

ИСЛАНД - Велигден

Skopje - Reykjavik
 +  + 
Tour-packages
EUR 229000 EUR
по лице / 5 ноќи
Полупансион
02 May - 08 May, 2024
видете детали