20px
Индивидуален аранжман
plane-bed
3 * TripAdvisor 4.0
ibis Styles Dubai Jumeira Hotel
 
Цена од
 
422
5 дена/по лице
Индивидуален аранжман
plane-bed
4 * TripAdvisor 4.0
Jumeira Rotana
 
Цена од
 
473
5 дена/по лице
Индивидуален аранжман
plane-bed
5 * TripAdvisor 4.0
Dubai Marine Beach Resort and Spa
 
Цена од
 
612
5 дена/по лице
Индивидуален аранжман
plane-bed
5 * TripAdvisor 4.5
Fairmont The Palm
 
Цена од
 
660
5 дена/по лице
width: 100%, height:1px

Информации во однос на цената и услугите:

Во цената е вклучено:
- Хотелско сместување во избраниот период и тип на услуга
- Цените се дадени по лице, за сместување на минимум 2 лица во соба
- Авионски превоз според избраната релација
- Аеродромски такси

Во цената не е вклучено:
- Виза за Дубаи (110 $)
- Патничко здравствено осигурување
- Индивидуални трошоци
- Трансфери на релација аеродром-хотел-аеродром (информации во агенција)

НАПОМЕНА:
- Понудените пакети и цени се дадени како најповолна опција за избраниот период на патување и според моменталната расположливост на слободни места.
- При направена резервација, во период од 24-48 часа се добива конечна потврда на резервираните услуги.
- Пакетите претставуваат збир на услуги од повеќе добавувачи и при резервација на истите важат поединечни услови за патување на авио превозниците и хотелските добавувачи.

ИНФО - COVID 19
Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови:
👉Министерство за надворешни работи
👉COVID-19 Travel Regulations Map