NATUR GARDEN HOTEL

NATUR GARDEN HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Битез, 7км од центарот на Бодрум и 45км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 89 распоредени во главната и анекс зградата. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: 100м од плажа (песочна со ситен камен). Лежалките и чадорите се бесплатни доколку се нарача пијалок или храна. - ГРАТИС сместување на едно дете до 13 години.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR63716EUR
за 2 возрасни
видете детали
AYAZ AQUA BEACH HOTEL

AYAZ AQUA BEACH HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Гумбет, 5км од центарот на Бодрум и 40км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 189 распоредени во 7 троспратни блокови. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: Пред песочна плажа. Лежалките и чадорите се бесплатни, пешкири се добиваат со депозит. Барот на плажа е со доплата. - ГРАТИС сместување на едно дете до 12 години.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR65116EUR
за 2 возрасни
видете детали
MIO BIANCO RESORT

MIO BIANCO RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Акјалрар, 22км од центарот на Бодрум и 59км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 88 распоредени во две згради. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: 50м од песочна плажа со ситни камчиња, плажата е преку улица и хотелот е поврзан со подземен премин. - ГРАТИС сместување на едно дете до 12 години.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR71800EUR
за 2 возрасни
видете детали
ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL

ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Гумбет, 4,5км од центарот на Бодрум и 40км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 351 распоредени во главната зграда и во бунгалов зградите на два ката. Услуга: Ultra All inclusive (ултра се вклучено) Плажа: Приватна плажа со ситни камчиња и песок. Лежалки и чадори се бесплатни. - ГРАТИС сместување на едно дете до 07 години.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR82800EUR
за 2 возрасни
видете детали
YASMIN RESORT BODRUM

YASMIN RESORT BODRUM

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Тургутреис, 22км од центарот на Бодрум и 56км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 285 распоредени во главната зграда и во клубскиот дел Миндос. Услуга: Ultra All inclusive (ултра се вклучено) Плажа: Приватна плажа со ситни камчиња и песок долга 1км. Лежалки, чадори и пешкири се бесплатни. Има 3 платформи за сончање. - ГРАТИС сместување на едно дете до 13 години.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR85316EUR
за 2 возрасни
видете детали
SENTIDO BELLAZURE

SENTIDO BELLAZURE

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Акјалрар, 22км од центарот на Бодрум и 58км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 179 распоредени во главната зграда и во клуб делот. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: 120м приватна песочна плажа. Лежалки, чадори и пешкири се бесплатни. Платформа за сончање. - ГРАТИС сместување на едно дете до 07 години.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR88400EUR
за 2 возрасни
видете детали
THOR EXCLUSIVE HOTEL

THOR EXCLUSIVE HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Торба, 11км од центарот на Бодрум и 30км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 187 распоредени во седум згради на 4 ката и 4 двоспратни вили. Услуга: Ultra All inclusive (ултра се вклучено) Плажа: Приватна плажа со ситни камчиња. Лежалки, чадори и пешкири како и барот на плажа се бесплатни.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR90516EUR
за 2 возрасни
видете детали
SALMAKIS BEACH RESORT & SPA

SALMAKIS BEACH RESORT & SPA

Локација: Хотелот се наоѓа во Бодрум, 2,2км од центарот на Бодрум и 39км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 234 распоредени во 6 блокови на два ката, каскадно поредени према морето. Услуга: Ultra All inclusive (ултра се вклучено) Плажа: Приватна песочна плажа со ситни камчиња. Лежалки, чадори и пешкири се бесплатни. - ГРАТИС сместување на едно дете до 13 години.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR95700EUR
за 2 возрасни
видете детали
HILLSTONE BODRUM HOTEL

HILLSTONE BODRUM HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во Бодрум, 3км од центарот на Бодрум и 33км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 96 распоредени во главната зграда и во бунгалов згради на два ката. Хотелски содржини: Главен ресторан со шведска маса, 3 надворешни базени, детски базен, внатрешен и надворешен базен во спа центарот. Услуга: Ноќевање со појадок или полупансион (појадок и вечера) Плажа: 3км од песочна плажа на делови со камчиња. Бесплатен превоз до плажа.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR98116EUR
за 2 возрасни
видете детали
SAMARA HOTEL

SAMARA HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Торба, 10км од центарот на Бодрум и 29км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 339 распоредени во главната зграда, анекс зградата и бунгалов згради. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: Приватна песочна плажа. Лежалки, чадори и пешкири се бесплатни. - ГРАТИС сместување на едно дете до 07 години.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR108616EUR
за 2 возрасни
видете детали
VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM

VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Торба, 9,5км од центарот на Бодрум и 28,5км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 320 распоредени во главната зграда, во 44 двоспратни гарден блокови и 45 вили. Услуга: Ultra All inclusive (ултра се вклучено) Плажа: Приватна песочна плажа со две платформи за сончање. Лежалки, чадори и пешкири се бесплатни. Барот на плажа е бесплатен.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR122000EUR
за 2 возрасни
видете детали
XANADU ISLAND HOTEL

XANADU ISLAND HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Акјарлар, 23км од центарот на Бодрум и 60км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е распоредени во главната зграда, 8 блокови на 3-4 ката и 9 вили. Услуга: HCAll inclusive (висока класа на се вклучено) Плажа: Дел од плажата е на платформа, а дел е со ситни качиња. Приватна плажа. Лежалки, чадори и пешкири се бесплатни.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR128416EUR
за 2 возрасни
видете детали
RIXOS PREMIUM BODRUM

RIXOS PREMIUM BODRUM

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Торба, 12,5км од центарот на Бодрум и 26км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Вкупниот број на соби е 305 распоредени во главната зграда, во 13 двоспратни вили и 43 троспратни бунгалови. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: Приватна песочна плажа со платформи за сончање. Лежалки, чадори и пешкири се бесплатни. Барот на плажа е бесплатен.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR158116EUR
за 2 возрасни
видете детали
LUJO BODRUM

LUJO BODRUM

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Ѓуверчинлик, 24км од центарот на Бодрум и 17км од аеродромот во Бодрум. Сместување: Низ целиот комплекс гостите се движат со помош на подвижни степеници (ескалатори) и мини отворени колички. Плажа: Километар долга приватна песочна плажа е создадена од најситен бел песок. Постојат три одвоени дела на плажата: Joy плажа (наменета за фамилијарен одмор), Escape плажа (плажа без музика и анимација), Indigo плажа (само за возрасни лица, дневни забави, Диџеј настапи и сл.
ЛЕТ + СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR254716EUR
за 2 возрасни
видете детали