20px
'LAST MINUTE' - ГРЦИЈА
ЕВИА   
08.07-15.07.2023 (7 ноќи) 
Со превоз по лице 138 € (мин. 2 лица) 
Со превоз по лице 118 € (мин. 3 лица)
СТУДИО наем од 185 € по соба
АПАРТ. наем   од 330 € по соба
 
 
НЕИ ПОРИ Пиериа
09.07-16.07.2023 (7 ноќи) 
Со превоз по лице 173 € (мин. 2 лица) 
Со превоз по лице 131 € (мин. 3 лица)
СТУДИО наем  од 274 € по соба 
 
 
ОЛИМПИК БИЧ Пиериа
09.07-16.07.2023 (7 ноќи) 
Со превоз по лице 149 € (мин. 2 лица) 
Со превоз по лице 121 € (мин. 3 лица)
СТУДИО наем  од 227 € по соба 
 
 
ХАНИОТИ Халкидики
09.07-16.07.2023 (7 ноќи) 
Со превоз по лице 209 € (мин. 2 лица) 
Со превоз по лице 155 € (мин. 3 лица)
Со превоз по лице 136 € (мин. 4 лица)
СТУДИО наем  од 347 € по соба 
АПАРТ. наем    од 381 € по соба
 

ЛЕФКАДА   
08.07-15.07.2023 (7 ноќи) 
Со превоз по лице од 214 €  (мин 2 лица)
СТУДИО наем од 308 € по соба

 
*Цената по лице со превоз е во зависост од бројот на лица во студио/апартман!
*Понудата се однесува за ограничен е број на капацитети!
 
width: 100%, height:1px

Најчесто поставувани прашања

Каде е сместувањето?

"NO NAME" сместување, во некој од капацитетите на Савана.

Важност на цената?

Понудата важи за сместување на минимум 2 лица во студио или 3 лица во апартман.

Валидност на понудата?

Ограничен број на места!

Како да резервирам?

📞 (02) 51 22 333
📧info@savana.com.mk
ул. Орце Николов бр.20