20px
Hidden slide
11. ОКТОМВРИ bed
Цена по лице 77
2 ноќевања со појадок и вечера
KASSANDRA PALACE
KASSANDRA PALACE
Kriopigi, Kassandra
09.10. - 11.10.2021
5 *
Сместување во Стандардна соба, 77 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
2 HB = 77 € по лице ; 2 FB = 135 € по лице
3 HB = 113 € по лице ; 3 FB = 199 € по лице
Туристичка такса за престој 3-4 € соба/ден
Hidden slide
11. ОКТОМВРИ bed
Цена по лице 105
2 ноќевања на All Inclusive
AKRATHOS BEACH HOTEL
AKRATHOS BEACH HOTEL
Ouranoupolis, Athos
09.10. - 11.10.2021
4 *
Сместување во Стандардна соба, 105 € по лице за 2 ноќевања на "All Inclusive"
2 All Inclusive = 105 € по лице
3 All Inclusive = 156 € по лице
Туристичка такса за престој 3-4 € соба/ден
Hidden slide
11. ОКТОМВРИ bed
Цена по лице 68
2 ноќевања со појадок и вечера
BLUE DOLPHIN
BLUE DOLPHIN
Metamorfosi, Sithonia
09.10. - 11.10.2021
4 *
Сместување во Супериор соба, 68 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
2 HB (појадок и вечера) = 68 € по лице
3 HB (појадок и вечера) = 102 € по лице
Туристичка такса за престој 3-4 € соба/ден
Hidden slide
11. ОКТОМВРИ bed
Цена по лице 43
2 ноќевања со појадок
PORFI BEACH
PORFI BEACH
Nikiti, Sithonia
09.10. - 11.10.2021
4 *
Сместување во Промо соба, 43 € по лице за 2 ноќевања со појадок
2 BB = 43 € по лице ; 2 HB = 65 € по лице
3 BB = 64 € по лице ; 3 HB = 98 € по лице
Туристичка такса за престој 3-4 € соба/ден
Hidden slide
11. ОКТОМВРИ bed
Цена по лице 74
2 ноќевања со појадок
SECRET PARADISE
SECRET PARADISE
Nea Kalikratia, Chalkidiki
09.10. - 11.10.2021
4 *
Сместување во Стандардна соба, 74 € по лице за 2 ноќевања со појадок
2 BB = 74 € по лице ; 2 HB = 102 € по лице
3 BB = 110 € по лице ; 3 HB = 153 € по лице
Туристичка такса за престој 3-4 € соба/ден
Hidden slide
11. ОКТОМВРИ bed
Цена по лице 70
2 ноќевања со појадок и вечера
ANASTASIA RESORT & SPA
ANASTASIA RESORT & SPA
Nea Skioni, Kassandra
09.10. - 11.10.2021
5 *
Сместување во Двокреветна соба, 70 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
2 HB = 70 € по лице ; 2 UAI = 103 € по лице
3 HB = 104 € по лице ; 3 UAI = 155 € по лице
Туристичка такса за престој 3-4 € соба/ден